activitats / concerts

El Quartet Mèlt obre el cicle “Veus Pedrera endins” amb totes les entrades venudes

Laura Gómez.

El grup vocal Quartet Mèlt farà un total de quatre concerts a La Pedrera. Començant el dia 26 de febrer a les 21h, el grup omplirà de música tots els espais de l’edifici modernista durant quatre divendres consecutius. El Quartet Mèlt interpretarà a capella una gran varietat de cançons tradicionals, clàssiques i modernes, entres les que hi trobem Muntanyes de Canigó, Royals, Ton pare no té nas o La gallineta.

Quartet Mèlt

Una qualitat que els ha fet destacar és l’ampli repertori que treballen, amb obres de música clàssica fins a temes moderns // Fotografia: La Pedrera

Una de les característiques més destacades dels concerts és el seu caràcter itinerant, ja que l’espectacle s’anirà movent pels diferents espais de l’edifici de Gaudí. El grup vocal encarregat del tercer cicle Veus Pedrera Endins és l’últim guanyador del concurs televisiu Oh Happy Day, de TV3. Els quatre integrants del grup són Magalí Sare, Ariadna Olivé, Eloi Fort i Oriol Quintana. El quartet serà dirigit per Daniel Anglès, que va ser membre del jurat del concurs en què els quatre joves van guanyar. El grup ha anunciat via Twitter que farà el concert en homenatge de Ramon Noguera, director i impulsor de la Coral Polifònica de Puig-reig, que ha mort recentment.

Quartet Mèlt

Anuncis

2 thoughts on “El Quartet Mèlt obre el cicle “Veus Pedrera endins” amb totes les entrades venudes

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s