Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Benvingudes i benvinguts a LaBcnModernista. Aquest bloc té l’objectiu de proporcionar tota la informació sobre l’entorn modernista de Barcelona. Encetem aquest nou projecte amb il·lusió i amb ganes d’apropar tothom a l’art i la cultura de la ciutat i els voltants. Des de LaBcnModernista us mantindrem informats les últimes notícies relacionades amb el món modernista i de les activitats culturals que es realitzen a Barcelona.

IMG_0411


 

4a912bb3-dca5-452b-b56e-060602c3c060

Laura Gómez @lauragobe96

Estudiant de segon de Periodisme i Economia. M’apassiona la música en directe i, sempre que tinc temps, gaudir d’una bona sèrie de televisió. Des de petita he estat envoltada per l’arquitectura modernista de la meva ciutat natal, Reus. M’agrada passejar admirant els edificis tan especials i fotografiar el seu encant.

IMG_20150523_100456

Nora Olivé @noraolive13

Estudiant de segon de Periodisme i Humanitats. M’agrada tot allò relacionat amb la cultura, especialment la literatura, i crec fermament que les pel·lícules cal veure-les en versió original. Sóc una enamorada de Barcelona i mai em canso de passejar i admirar la seva arquitectura. Si no em trobes, busca allà on hi hagi cafè.

 

Deixa un comentari